Alle activiteiten

Belgian Respiratory Physiotherapy Day 2023

Zaterdag 9 december 2023

BMCC Brugge

Belgian Respiratory Physiotherapy Day 2023

Ademhalingsfysiotherapie is belangrijk omdat het een essentiële rol speelt bij de behandeling en preventie van ademhalingsstoornissen. Het verbetert de longfunctie, vermindert verstopping van de luchtwegen en voorkomt ademhalingscomplicaties. Daarnaast is respiratoire fysiotherapie een integraal onderdeel van een revalidatieprogramma voor de luchtwegen dat is ontworpen om de inspanningstolerantie te verbeteren, ademnood te verminderen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Ademfysiotherapeuten bieden ook educatieve ondersteuning aan patiënten en hun familie. Ze leren zelfhulptechnieken, ademhalingsoefeningen en strategieën om met ademhalingssymptomen om te gaan. Hierdoor kunnen patiënten hun aandoening beter begrijpen en actief deelnemen aan hun behandeling.

Het programma voor permanente educatie dat we aanbieden, stelt je in staat om op de hoogte te blijven van de vooruitgang in het vakgebied, nieuwe vaardigheden te verwerven, de kwaliteit van de zorg te verbeteren, je kennis te delen met andere professionals en te voldoen aan wettelijke en regelgevende vereisten. Dit bevordert een efficiënte, veilige en best-practice professionele praktijk voor patiënten.

Schrijf u nu in voor ons eindejaarsprogramma. Het programma zal in het Engels voorgesteld worden. PRO-Q Kine accreditatie werd aangevraagd.

 

BMCC Brugge

Tarief

Tarief voor niet-leden
€ 90,00
Tarief voor toetredend lid
€ 60,00
Tarief voor junior toetredend lid
€ 30,00
Tarief voor effectief lid
€ 60,00
Tarief voor effectief junior lid
€ 30,00
Log in of registreer om door te gaan.

Aanmelden   Inschrijving