Alle activiteiten

Belgian Pneumology Days 2023

8 & 9 december 2023

BMCC Brugge

Belgian Pneumology Days 2023

 

Ons jaarlijks congres "Belgian Pneumology Days" zal plaatsvinden in het BMCC in Brugge op 8 en 9 december 2023. 

Dankzij een nauwe samenwerking met de leden van de BeRS werkgroepen, zijn we verheugd u een programma te kunnen aanbieden dat up-to-date is met het laatste onderzoek, wetenschappelijke vooruitgang en nieuwe ontdekkingen op het gebied van pulmonologie. Experts zullen recente studies en onderzoeken presenteren om uw kennissen te actualiseren en nieuwe inzichten te verwerven in ontwikkelingen op vrijwel elk gebied van de pulmonologie.

Ons congres brengt gerenommeerde sprekers, jonge collega's, onderzoekers, clinici en studenten samen. Het zal ook een uitstekende gelegenheid zijn om ideeën uit te wisselen, ervaringen te delen, samenwerkingen te ontwikkelen, contacten te leggen en verbonden te blijven binnen onze gemeenschap. 

Dankzij de steun van onze partners zullen we ook een aantal prijzen uitreiken aan jonge (en minder jonge) collega's. Eén van de taken van de BeRS is immers het ondersteunen van onderzoek dat bijdraagt tot de vooruitgang van de kennis, de verbetering van de patiëntenzorg, therapeutische innovatie, de opleiding van toekomstige professionals in de gezondheidszorg en de verspreiding van kennis. Deze initiatieven bevorderen wetenschappelijke en klinische uitmuntendheid op het gebied van pulmonologie, wat een directe impact heeft op de gezondheid van patiënten.

Tot slot nodigen we u uit om vrijdagavond samen met ons een gezellige avond te hebben die hopelijk onvergetelijk wordt !  

Adres : BMCC - Bruges Meeting Convention Center - Beursplein 1 - 8000 Brugge
We hebben een beperkt aantal kamers gereserveerd in Hotel Le Bois de Bruges, vlak naast het congrescentrum (Vrijdagmarkt 5-6 - 8000 Brugge). 
Het station ligt op 5 minuten lopen van het BMCC. Er is ook een gemakkelijk bereikbare parkeergarage net onder het hotel (Interparking 't Zand).
Dit congres wordt ondersteund door de volgende partners :

Logos sponsors BPD 2023

Mis dit pneumologisch evenement zeker niet en schrijf u nu in !  

BMCC Brugge

Tarief

Tarief voor niet-leden
€ 400,00
Tarief voor toetredend lid
€ 180,00
Tarief voor junior toetredend lid
€ 90,00
Tarief voor effectief lid
€ 180,00
Tarief voor effectief junior lid
€ 90,00
Log in of registreer om door te gaan.

Aanmelden   Inschrijving

Opties

Voeg de gewenste opties toe aan uw winkelwagen.

Dinner on Friday 8 Dec. 2023
€ 50,00